قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری
کیک های فوق طبیعی شیرینی‌پز هنرمند آمریکایی

کیک های فوق طبیعی شیرینی‌پز هنرمند آمریکایی – اقطاع نیوز | خواندنی ها


کیک های فوق طبیعی شیرینی‌پز هنرمند آمریکایی

کیک های ناتالی سایدسرف به معنای واقعی کلمه اثر هنری هستند. البته عجیب هم نیست با توجه به اینکه او فعالیت حرفه ای خود را با کار مجسمه سازی شروع کرد. سایدسرف مدرک کارشناسی در رشته ی هنرهای تجسمی دارد.

او بعد از آن به کار کیک‌پزی روی آورد که یکی از دوستانش از او خواست برای تولدش کیکی به شکل جمجمه ی گاو درست کند. او به ناتالی گفت که این کار هم مثل مجسمه سازی است.

ناتالی به قدری از درست کردن آن کیک لذت برده بود و چنان بازخورد مثبتی دریافت کرد که تصمیم گرفت کار کیک‌پزی را ادامه دهد.

او می گوید: «روش های بسیار مختلفی برای بازآفرینی هنرهای تجسمی در قالب خوراکی وجود دارد.»

او حالا استودیوی کیک‌پزی خودش به نام Sideserf Cake Studio را دارد که آن را به همراه همسرش اداره می کند. سایدسرف یک برنامه ی تلویزیونی هم به نام Texas Cake House دارد و در مسابقات تلویزیونی ای مثل Chopped Desserts و Nailed It به عنوان داور مهمان حضور داشته است.

در ادامه نگاهی خواهیم داشت به تعدادی از کیک های فوق طبیعی این شیرینی‌پز هنرمند.

blank

سایدسرف می گوید بعد از اولین تجربه ی کیک‌پزی اش که یک کیک تولد به شکل جمجمه ی گاو برای یکی از دوستانش بود، فهمید که کار خاصی انجام داده

blank

ناتالی می گوید: «بیشتر کیک ها آن موقع کمی کارتونی بودند ولی من می خواستم کار واقع گراتری انجام دهم.»

blank

چون در مجسمه سازی مهارت داشت، در یک شیرینی‌پزی کوچک شروع به کار کرد تا مهارت شیرینی‌پزی را یاد بگیرد. او اذعان می کند که اصلاً بلد نبود کیک بپزد.

blank

یک سال بعد او با کیکی به شکل ویلی نلسون، موزیسین مشهور آمریکایی در یک مسابقه ی شیرینی‌پزی محلی شرکت کرد که تصویر آن بعدها شبکه های مجازی را پر کرد.

blank

او می گوید: «خیلی ها آن عکس را دیدند و من با خودم فکر کردم که واقعاً چیز خاصی را کشف کرده ام.» همان زمان بود که او کسب و کار خود را شروع کرد. ناتالی می گوید: «از آنوقت همیشه همه ی سعیم را کرده ام که کیک ها را تا جایی که می شود طبیعی درست کنم.»

blank

علاوه بر این او تلاش کرده دستور پخت کیک ها و بافت آن ها را هم به بهترین شکل ممکن درآورد که بسته به نوع کیکی که درست می کند متفاوت هستند.

blank

ناتالی می گوید: «برای ما به شدت مهم است که مزه ی کیک هایمان حتماً به خوبی ظاهرشان باشد. به نظرم وقت تلف کردن است اگر آن همه تلاش کنم تا قیافه ی کیک خوب باشد ولی مزه ی خوبی ندهد.»

blank

او همه جور کیکی درست کرده، از کیک هایی به شکل میوه و سبزیجات که خودش به آن ها می گوید «کیک های طبیعت بی جان»، تا نیم تنه هایی از شخصیت های مشهور تلویزیونی.

blank

سایدسرف می گوید به ندرت پیش می آید که یک کیک یکسان را دو بار درست کند و اینکه تکراری ترین سفارشی که از مشتری هایش می گیرد کیکی به شکل سگ خانگی شان است.

blank

او معمولاً یک برنامه ی کلی برای درست کردن کیک هایش دارد، به این ترتیب که درباره ی سوژه ی کیک تحقیق می کند، یک طراحی دستی کلی از طرحی که قصد پیاده کردنش را دارد می کشد و بعد شروع به درست کردن یک سازه برای بنا کردن کیک روی آن می کند.

blank

برای کیک های نیم تنه ای تا جایی که می شود تصاویری از زوایای مختلف سوژه ی کار جمع آوری می کند. او از خمیر شکلات استفاده می کند و کیک ها را با دست رنگ آمیزی می کند.

blank

او می گوید درست کردن بعضی کیک ها مثل یک موز برای او فقط ۲ ساعت طول می کشد اما بعضی کیک ها که به کار بیشتری نیاز دارند ممکن است کل ۴۰ ساعت یک هفته ی کاری زمان ببرند.

blank

گرچه قیمت کیک های سایدسرف به نوع طرح شان بستگی دارد، اما قیمت کیک های تراش خورده از ۵۰۰ دلار شروع می شود و قیمت کیک های نیم تنه ای از ۲،۵۰۰ دلار. قیمت کیک های بزرگ تر هم می تواند بیشتر از ۵ هزار دلار باشد.

blank

او می گوید سخت ترین بخش کار درست آوردن نسبت ها و همینطور کار با مواد حساس به دما است.

blank

او می گوید: «من همیشه همان برخوردی را با یک کیک دارم که با هر هنر جدید دیگری که در حال یادگیری اش هستم دارم. باید به خودتان یاد دهید که چطور از مواد استفاده کنید، دست به کار شوید، آزمایش کنید و چیزهای جدید را امتحان کنید.»

blank

او می گوید آنقدر مواد مختلف را امتحان می کند تا بالاخره آن ماده ای که بتواند ظاهری طبیعی به کیک بدهد را پیدا کند. پوست های این کیک پیاز او از ورق ویفر درست شده اند که نمونه ای از همین مسأله است.

blank

او درباره ی روش های مورد استفاده ی گریمورهای سینمایی هم تحقیق می کند که این کیک نیم تنه ای از شخصیت سینمایی «فردی کروگر» یک نمونه ی آن است.

blank

او می گوید: «نکته ای که در مورد درست کردن چنین کیک هایی وجود دارد این است که این کار به تمرین زیادی نیاز دارد. من هشت سال تمام یکسره و مصرانه کیک های تراش خورده درست کردم. این کاری نیست که بتوانید یک شبه یادش بگیرید.»

blank

ناتالی می گوید: «یکی از چیزهایی که در مورد درست کردن این کیک ها دوست دارم این است که منحصر به فردند و بعضی اوقات هم کمی منزجر کننده اند. بخش جالبش همین است.»

blank

سایدسرف می گوید: «واکنش آدم ها به کیک هایم را دوست دارم. بعضی ها دوست شان دارند و بعضی ها هم از آن ها متنفرند یا یک چیزی در همین مایه ها. اگر همه از هر چیزی که درست می کردم خوش شان می آمد، فکر می کردم که یک جای کارم می لنگد.»

blank
blank


آرشیو خواندنی ها | سرویس خبری اقطاع نیوز



کیک های فوق طبیعی شیرینی‌پز هنرمند آمریکایی



نمایش در سایت منبع

لينک کوتاه :

blank
blank

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.