قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری

درباره خواص بالنگ بخوانید – اقطاع نیوز | اخبار ایران و جهان


درباره خواص بالنگ بخوانید

خواص بالنگ

تهران (پانا) – خواص بالنگ برای سلامتی انسان قابل تامل است. برای درمان نفخ شکم از بالنگ استفاده می شود. بالنگ قلب را تقویت کرده و موجب سلامت قلب می شود. در این مقاله به معرفی این میوه می پردازیم.

به‌گزارش طبنا، میوه بالنگ (Citrus medica) در واقع یکی از ۴ میوه از مرکبات اصلی است. این میوه بزرگ بیضی شکل و رنگ آن هم تقریبا مانند لیمو زرد و دارای گوشت های سفید است. شکل بالنگ با توجه به نوع و عوامل دیگری مانند آب و هوا، کمی متفاوت است. بر خلاف بسیاری از مرکبات، مانند لیمو و پرتقال، مقدار آب بسیار کمی در بالنگ وجود دارد.

از بالنگ با نام اترج نیز یاد می شود. اندازه این گیاه حدود یک و نیم تا دو متر است و در نواحی گرم و مرطوب یا معتدل و مرطوب می روید. دارای برگ های طویل و عریض است. برگ های آن سبز و خوشبو می باشند. گل آن سفید و تمام اعضاء این گیاه مصرف طبی و درمانی دارند. میوه این گیاه تلخ است که بطور مختلف تلخی آن گرفته می شود. پوست زرد آن دارای طبیعت گرم و خشک و گوشت یا پیهی که در زیر آن است در نوعی که مغزش شیرین است سردتر می باشد و برگ و شکوفه آن نیز گرم و خشک است.

موارد مصرف میوه بالنگ

بر خلاف سایر انواع مرکبات، میوه بالنگ دارای پوست ضخیم و گوشت و دانه های بسیار کمی است به همین دلیل بیشتر از پوست آن استفاده می شود.

پوست خشک شده یا تازه بالنگ را به عنوان طعم دهنده ماست یا غلات صبحانه استفاده می کنند.

امروزه به طور گسترده از روغن بالنگ در پزشکی برای تهیه دارو استفاده می شود.

از پوست بالنگ برای تهیه دمنوش، کوکی، کیک میوه ای، انواع دسر، نوشیدنی ها، ترشی، شربت، مربا و مارمالاد استفاده می شود.

مواد تشکیل دهنده بالنگ

میوه بالنگ سرشار از مواد زیر است:

آنتی اکسیدان ها

فلاونوئید ها

نیاسین

ویتامین B6

ویتامین C

منگنز

روی

سلنیوم

پتاسیم

کلسیم

آهن

بتا کاروتن

فیبر

خواص بالنگ

از خواص بالنگ میتوان به این مورد اشاره کرد:

بالنگ دشمن نفخ است و هضم غذا را برای شما آسان می کند.

همچنین میتوانید میوه بالنگ و سرکه را ترکیب کنید. این ضماد درد مفصل، نقرس و ورم های مختلف را درمان میکند.

خواص بالنگ شامل ضد سرفه بودن، نرم کننده سینه، ارامش بخش بودن و خنک کننده بودن است.

برای ارامش اعصاب میتوانید میوه بالنگ میل کنید.

بالنگ برای بهبود گردش خون بسیار پر فایده است و کمبود آب بدن را جبران میکند.

برای ناراحتی های مربوط به دوران قاعدگی بالنگ مصرف کنید.

پوست میوه بالنگ را دم کنید و میل کنید. این دمنوش مسکن مناسبی برای شما است.

برای خوشبو شدن دهان پوست بالنگ را امتحان کنید.

بالنگ قلب و معده را تقویت میکند و در سلامت آن تاثیر بسزایی دارد.

همچنین تخم میوه بالنگ دشمن تب است.

برای درمان مسمومیت غذایی پوست بالنگ را خشک کرده و بکوبید. سپس با عسل میل کنید.

دانه های بالنگ برای درمان زخم حشرات و مار افعی بسیار موثر است.

پوست بالنگ ویتامین های زیادی دارد. سموم کبد را پاک میکند و باعث سلامت کبد می شود.

بالنگ کلسیم زیادی دارد. در نتیجه نشاطر اور و آرامبخش است و دشمن غم و غصه میباشد.

برای درمان اسهال روزانه سه بار هر بار نیم استکان عرق بالنگ میل کنید.

برای رفع بیدگرفتگی لباس میتوانید پوست بالنگ خشک را در لباس بگذارید.

برای درد مثانه، درد کمر، درد عصبی، درد سیاتیک و درد مفاصل از روغن بالنگ استفاده کنید.

برای درمان سردردهای مزمن که بدلیل ناراحتی گوارش است کافیست نانی را در آبی که بالنگ در آن خیسانده شده یا عصاره بالنگ بخیسانید و بخورید.

عوارض مصرف میوه بالنگ

برخی افراد ممکن است به بالنگ حساسیت داشته باشند که با علائمی مانند خارش، تورم، تاول، قرمزی و سوزش پوست مشخص می شود.

طرز تهیه دمنوش بالنگ

۳ تا ۴ میوه رسیده بالنگ را انتخاب کنید، از وسط به دو نیم تقسیم کرده و هسته های آن را خارج کنید

حالا بالنگ ها را به چهار قاچ تقسیم کنید

در یک ظرف دیگر ۳/۴ فنجان عسل طبیعی را با یک فنجان آب گرم ترکیب کنید تا یک شربت غلیظ ایجاد شود.

بالنگ ها را به این شربت اضافه کنید و در یک ظرف شیشه ای بریزید و درب آن را محکم ببندید. این مخلوط یوجا چانگ نام دارد.

برای تهیه یک فنجان دمنوش بالنگ، یک قاشق چای خوری یوجا چانگ را به یک فنجان آب گرم اضافه کنید، هم بزنید و بنوشید.

طرز تهیه مربا بالنگ

مواد لازم:

دو عدد بالنگ

شکر به اندازه تعداد بالنگ

گلاب و زعفران

روش تهیه:

ابتدا پوست میوه بالنگ را جدا کرده و سعی کنید لایه ای از پوست، روی بالنگ نماند زیرا سبب تلخ شدن مربا می شود. سپس، بالنگ ها را به دو نیم کرده و داخل آن را خالی کنید.

پس از آن، میوه بالنگ را برش داده و بهتر است که این برش ها زیاد کوچک نباشد. بالنگ ها را حدودا ۱۲ ساعت در آب بخیسانید تا آب را به خود جذب کند.

سپس میزان لازم شکر را در دو لیوان آب بجوشانید و بالنگ ها را از آب خارج کرده و با فشار، آب آن را خارج کنید. سپس، بالنگ ها را در آب ریخته و بگذارید بجوشد.

بهتر است دو بار این کار تکرار شود تا تلخی آن گرفته شود.

چند بار این کار تکرار کرده و سپس آن ها را از آب خارج کرده و از صافی رد کنید.

سپس، روی بالنگ ها آب سرد ریخته و آن ها را در شهد شکر بریزید پس از دو سه جوش زدن و قوام آمدن مربای بالنگ آماده است.



درباره خواص بالنگ بخوانید



نمایش کامل متن

لينک کوتاه :

blank
blank

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.