قالب وردپرس دانلود آبجکت 3Dmax پرنده فناوری
تاکيد بر ملاحظات بهداشتي براي تهيه غذا در رستوران ها

خبرگزاری آریا – تاکید بر ملاحظات بهداشتی برای تهیه غذا در رستوران ها – اقطاع نیوز | اخبار ایران و جهان

تاکید بر ملاحظات بهداشتی برای تهیه غذا در رستوران ها

اقطاع نیوز- رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونای تهران: مردم تا حد امکان از حضور طولانی مدت در رستوران‌ها پرهیز و به رستوران‌های بهداشتی مراجعه کنند.
به گزارش اقطاع نیوز، دکتر علیرضا زالی در پاسخ به اینکه مردم چه ملاحظات بهداشتی را در زمان تهیه و صرف غذا در رستوران‌ها رعایت کنند افزود: رستوران‌ها جزو اماکنی هستند که به طور طبیعی تحت نظارت بخش بهداشت محیط دانشگاه‌ها قرار دارند و قبل از شیوع بیماری کرونا هم بر رعایت بهداشت در رستوران‌ها نظارت مستمر صورت می‌گرفت و قطعاً این نظارت‌ها در زمان شیوع این بیماری بیشتر شده است و با بازگشایی کامل رستوران‌ها طبیعتاً معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران، تیم‌های بیشتری را برای نظارت اعزام خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه هیچ غذایی به اندازه غذای طبخ شده در منزل از سلامت کافی برخوردار نیست، درباره شیوه نامه‌های بهداشتی در رستوران‌ها گفت: حتماً برای مراجعه به رستوران‌ها مانند هر فضای مسقف دیگری باید شروطی رعایت شود که رعایت فاصله گذاری اجتماعی یکی از مهمترین این شروط است به این ترتیب که افراد مانند گذشته در رستوران‌ها روبروی هم ننشینند و بیشتر به صورت ضربدری قرار بگیرند.
دکتر زالی از مردم خواست مدت حضور خود در رستوران‌ها را تا حد امکان به حداقل برسانند.
وی گفت: تا حد امکان در رستوران‌ها نمک، سماق و فلفل به صورت بسته‌های یکبار مصرف استفاده شود و از ظروف یکبار مصرف نیز استفاده شود و بهتر است نان هم با سلفون پوشیده شده باشد.
رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونای کلانشهر تهران افزود:، چون افراد در زمان تناول غذا ماسک نمی‌زنند اگر کسی علائمی شبیه کرونا دارد نباید به رستوران‌ها مراجعه کند چرا که امکان ابتلای دیگران بیشتر می‌شود.
دکتر زالی گفت: قطعاًٌ از مراجعه به رستوران‌هایی که سقف کوتاه دارند و امکان تهویه در آن‌ها نیست باید خودداری شود.
وی افزود: مواد غذایی خام هم امکان انتقال بیماری کرونا را بیشتر می‌کند و توصیه می‌شود مواد غذایی کاملاً پخته مصرف و از خوردن سالاد و مواد غذایی خام خودداری شود.
دکتر زالی همچنین پس از این ارتباط زنده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما درباره آخرین آمار مربوط به بیماری کرونا در ۲۴ ساعت گذشته گفت: در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ظهر امروز ۴۲ بیمار جدید در بخش‌های عادی و ۵۱ بیمار در بخش‌های ویژه بستری و ۱۷۲ بیمار نیز ترخیص شدند که نسبت به دو روز قبل کاهش مختصری داشت.
وی افزود: به لحاظ آمار، آمار بستری‌های بخش‌های عادی و ویژه در مقایسه با هفته قبل در حالت کفه‌ای به سر می‌بریم و فراز و فرود مختصری در آمار‌ها دیده می‌شود.
به گزارش اقطاع نیوز به نقل از صدا و سیما، رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونای کلانشهر تهران گفت: برای اینکه تحلیلی از آثار هر گونه موج جدید بازگشایی داشته باشیم نیازمند مدت ۱۰ تا ۱۵ روز هستیم تا بتوانیم اظهار نظر کنیم.

خبرگزاری آریا – تاکید بر ملاحظات بهداشتی برای تهیه غذا در رستوران ها:۱۹۷۰-۰۱-۰۱ ۰۳:۳۰:۰۰

لينک کوتاه :

blank
blank

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.